Acțiunea caritabilă “Împreună pentru Iulian Voinea” este programată sâmbătă la Năvodari

În cadrul etapei a 29-a din Liga a 4-a de fotbal, stadionul Flacăra va găzdui sâmbătă, 6 mai, de la ora 13, meciul dintre CS Năvodari și CS Medgidia.

Este și o acțiune umanitară pentru caporal Iulian Voinea, angajat la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu, unul dintre foștii fotbaliști ai echipei CS Năvodari.

Acesta a suferit un accident rutier, în urma căruia trebuie să lupte din toate puterile pentru a-și reveni complet.

El se află sub tratament și a început recuperarea, dar pentru a putea beneficia de cele mai bune condiții, are nevoie de un mic ajutor din partea tuturor, celor care doresc să facă un bine.

Un factor important al acestei acțiuni „ÎMPREUNĂ PENTRU IULIAN VOINEA” este acela de a-i transmite cu toții, gândurile și energiile pozitive.

Toți cei care sunt dispuși să-l sprijine financiar o pot face prin contul deschis la Banca Transilvania pe numele Voinea Iulian – RO81BTRLRONCRT0386869701.

Tombola cu articolele sportive, la acțiunea caritabilă “Împreună pentru Iulian Voinea” este susținută de Decathlon Constanța.

Tombola cu premii, va avea loc după terminarea meciului CS Năvodari – CS Medgidia, în jurul orei 15.30.

Iulian Voinea a suferit un grav accident de mașină, în urma căruia trebuie să facă o recuperare foarte costisitoare.

Este un tânăr, care a învățat și a jucat fotbal la Năvodari și care, trebuie să continue lupta pentru a ieși învingător.

Tot pe stadionul Flacăra, sâmbătă, de la ora 11 este programat meciul de juniori CS Năvodari – CS Medgidia, formația gazdă fiind pe primul loc al clasamentului cu 81 de puncte, în timp ce, echipa oaspete, ocupă poziția a 3-a cu 73 de puncte.


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu