AJF Constanța a desemnat echipa care va juca la turneul de promovare în Liga a 3-a

Într-un comunicat trimis vineri, 17 iulie, Asociația Județeană de Fotbal Constanța a anunțat echipa Gloria Albești, ca reprezentantă a județului Constanța la turneul de promovare în Liga a 3-a.
Iată acest comunicat: „Stimati parteneri, datorita situatiei starii de urgenta, AJF Constanta a inghetat competitiile fotbalistice din anul competitional 2019-2020 astfel : Liga 4(loc 5-18) ,Liga 5, Liga 6, competitiile de copii si juniori.
Pentru locurile 1-4 din Liga 4 , datorita diferentei de minim 3 puncte dintre primele 4 clasate am propus disputarea unui campionat de tip Play-Off organizat pe teren neutru .
La sedinta organizata de AJF Constanta, cu participarea celor 4 echipe din Play-Off : CS Navodari , CS Viitorul Fantanele, CS Agigea, CS Gloria Albesti , s-a prezentat protocolul medical aprobat de Ministerul Turismului si Sportului si Ministerul Sanatatii .Protocolul cuprinde conditiile ce trebuiesc indeplinite pentru reluarea fotbalului amator.
Astfel un numar de 3 echipe dupa cum urmeaza : CS Navodari , CS Viitorul Fantanele si CS Agigea au comunicat faptul ca nu pot indeplini conditiile prezentate in protocol . Enumeram probleme prezentate :
-lipsa fondurilor financiare pentru efectuarea testelor ;
-lipsa fondurilor financiare pentru intrare in cantonament ;
-majoritatea sportivilor desfasoara activitati profesionale si timpul nu le permite sa participe la intreg procesul medical care sta la baza protocolului ;
-lipsa fondurilor materiale ce impun respectarea protocolului medical.
Urmare a acestor decizii, comitetul de urgenta al AJF Constanta, declara echipa CS Gloria Albesti, ca reprezentanta a judetului Constanta la barajul de promovare in Liga 3 in zona 7, alaturi de echipele ce vor reprezenta judetele Tulcea si Buzau.”

 


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu