Boxerii de la CS Năvodari au câștigat cinci medalii la “Dracula Open”

Zece pugiliști de la CS Năvodari au participat în această săptămână în Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești la întrecerile turneului internațional de box “Dracula Open” la care au evoluat sportivi din 26 de țări.

După ce anul trecut și-au adjudecat șapte medalii, sportivii noștri au avut și la această ediție evoluții remarcabile reușind să urce de cinci ori pe podium, cu o medalie de aur, una de argint și trei de bronz.

Medalia de aur a fost obținută de Maria Trigos Bucur Rocio, care nu le-a lăsat nicio șansă adversarelor la categoria 63 kg, dubla vicecampioană europeană și medaliată cu bronz la Mondiale arătându-și încă o dată valoarea. Ea a fost recompensată de organizatori și cu premiul “The rising star of the romanian junior girls”, demonstrând că este o stea în ascensiune în boxul feminin românesc.

Vicecampioana europeană, Denisa Manu a pierdut finala categoriei 81 kg și a câștigat medalia de argint a competiției.

Și-au adjudecat medalii de bronz: Maria Costea – cat. 48 kg, Denisa Doroftei – cat. 63 kg și Cristian Tăbîrcă – 54 kg.

Tinerii pugiliști de la CS Năvodari sunt pregătiți de antrenorii Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu.

Turneul de la Ploiești le-a adus un moral bun sportivilor noștri, o posibilitate de a căpăta experiență internațională, următoarea competiție fiind Cupa României de juniori programată în perioada 4-11 martie la Drobeta-Turnu Severin.

Hai CS Năvodari!


V-a fost de folos:

0 votes, 0 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu