Campionul european Cezar Andrieș a fost felicitat la Primăria Năvodari

La sediul Primăriei Năvodari a fost primit astăzi, campionul european Cezar Andrieș, sportiv legitimat la CS Năvodari Kempo K1.

Primarul orașului, Florin Chelaru a ținut să-l felicite pentru victoria spectaculoasă reușită în Italia, până la sfârșitul acestei luni urmând să fie premiat.

Edilul orașului a avut cuvinte de laudă pentru luptătorul care a făcut o imagine bună orașului Năvodari peste hotare, el fiind component al echipei României.

La întâlnire au mai fost prezenți, directorul CS Năvodari, Constantin Dinicu și antrenorul sportivului, Marcel Jipeanu.

În funcție de condițiile necesare galei, meciul revanșă pentru titlul european este foarte probabil să se dispute la Năvodari.

Cezar Andrieș a câștigat titlul european la categoria -60 kg, după ce l-a învins pe Farid Tahiri, luptător cu origini marocane, legitimat la clubul Pro Fighting Imola, neînvins de câțiva ani.

Gala K1 a fost programată în urmă cu câteva zile, în orașul italian Imola, iar meciul dintre Cezar Andrieş și Farid Tahiri a fost cel mai spectaculos.

Cezar Andrieş de la CS Năvodari și-a dominat adversarul cu lovituri clare care și-au atins ținta și a câștigat toate cele cinci runde, fiind declarat învingător, după ce în ultima repriză, Tahiri a fost numărat.
Andrieș are 19 ani și la CS Năvodari este pregătit de patru ani de antrenorul Marcel Jipeanu.


V-a fost de folos:

4 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari