Competiție șahistă de anvergură la Năvodari

În ultima perioadă de timp, șahul este un sport tot mai apreciat în orașul Năvodari, unde numeroși tineri au venit să îl practice la Clubul Sportiv Năvodari sub îndrumarea antrenorului Daniel Panainte.

Aproximativ 160 de copii din nouă localități vor participa, sâmbătă, de la ora 10, la primul concurs de șah din cadrul proiectului național ”Șah în școală” la nivelul județului Constanța, competiție care se va desfășura la Școala Gimnazială ”George Enescu” din Năvodari, cu sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Se vor afla în fața tablelor cu 64 de pătrate, aproximativ 100 de copii din cele trei școli gimnaziale ale orașului Năvodari, care se vor întrece în cea mai mare competiție șahistă juvenilă din județ, 25 dintre ei fiind componenți ai secției de șah de la CS Năvodari.

Vor concura pe categorii de vârstă, copii din clasa 0 până în clasa a VIII-a din Năvodari, Constanța, Ostrov, Cernavodă, Medgidia, Murfatlar, Mangalia, Techirghiol și Galați.

Participarea tuturor copiilor este gratuită. Echipa ”Șah în școală” a pregătit numeroase premii pentru participanți: diplome, medalii, cupe, tricouri, manuale de șah și altele.

După evenimentul de la Năvodari, alte patru etape vor avea loc, la nivel judeţean, în cadrul proiectului „Şahul în şcoală”, după următorul program: pe 5 martie, la Constanţa, pe 2 aprilie, la Medgidia, pe 30 aprilie, la Ostrov şi pe 7 mai, la Murfatlar. Finala se va desfăşura în data de 11 iunie, în piaţa Ovidiu din Constanţa.

Competiția este organizată cu sprijinul Rompetrol – KMG International și al Primăriei Năvodari.

 


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu