Conducerea Federației Române de Rugby în vizită la CS Năvodari

Liderul neînvins al Diviziei Naționale de Seniori la rugby, Grupa Centru-Sud, CS Năvodari își continuă pregătirile în vederea noului sezon, al cărui start se apropie cu pași mari.

Recent, formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a primit o vizită prin care președintele FRR, Alin Petrache și secretarul general al FRR, Florinel Matei s-au interesat de condițiile existente în baza sportivă „Flacăra” Năvodari și despre cum pot fi rezolvate unele probleme, în acest sens având loc și o întâlnire cu primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Directorul CS Năvodari, Constantin Dinicu a prezentat și activitatea grupelor de copii și juniori, Năvodari fiind un oraș cu tradiție în rugby-ul românesc, de unde s-au ridicat jucători care au evoluat în naționala României.

A fost menționat și meciul test reușit disputat pe Stadionul „Flacăra”, în ziua de 19 februarie, între CS Năvodari și naționala U20 a României, (scor 26-19 pentru reprezentativa U20) care se pregătește pentru Campionatul European, programat între 27 martie și 8 aprilie în Portugalia.

Meciul dintre CS Năvodari și naționala U20 a României va fi repetat duminică, 10 martie, la București și va fi ultimul test pentru „stejărei”, înaintea competiției continentale.

O vizită utilă a conducerii Federației Române de Rugby, care în ultimul timp este tot mai multă prezentă în teritoriu pentru a vedea situația exactă a echipelor de juniori și seniori.

 


V-a fost de folos:

5 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu