Pentru că se apropie finalul anului, l-am invitat pe directorul CS Năvodari, Constantin Dinicu la un interviu despre activitatea pe 2015 și pentru început l-am rugat să se refere la rugby, unde rezultatele sunt notabile.

Constantin Dinicu: Rugbyștii au avut un an foarte bun, câștigând titlul de vicecampioană națională. Aproape tot campionatul am fost pe primul loc dar am pierdut titlul în ultima etapă, la Galați.Antrenorii Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au alcătuit o echipă redutabilă, care a promovat în Superliga Națională și așteptăm deciziile Federației Române de Rugby în ceea ce privește noul sistem competițional.

Reporter: Ce ne spuneți despre sportul rege, fotbalul ?

Constantin Dinicu: Anul acesta am înființat, această secție în cadrul clubului nostru și avem aproximativ 200 de copii legitimați, împărțiți pe categorii de vârstă.

Grupa 1999-2000 – antrenor Adrian Manea, Grupa 2001 – antrenor George Focan, Grupa 2002-2003 – antrenor Florin Adam, Grupa 2005-2006 – antrenor Constantin Borza, Grupa 2007-2008 – antrenor Emilian Lazăr.

La sfârșitul turului, echipele noastre de juniori, se află pe primele 3-4 locuri, ceea ce, ne dă speranțe că acest centru al nostru de copii și juniori va fi o rampă de lansare pentru formația de seniori.

Seniorii au avut o evoluție fără greșeală în Liga a V-a, sub conducerea antrenorilor Constantin Funda și Florin Adam, terminând turul pe primul loc al clasamentului, cu 8 puncte avans, față de a doua clasată și sunt convins că la sfârșitul campionatului vor reuși promovarea.

Reporter: Boxul se poate lăuda și el cu rezultate bune …

Constantin Dinicu: Sub conducerea antrenorului emerit Ferodin Ablalim, boxerul Ionuț Băluță a câștigat Cupa României și a fost medaliat cu bronz la Centura de Aur. Boxerii Cornel Costea și Ștefan Boitan au câștigat medalii de aur și argint la Cupa României.

Reporter: Un sport cu multe medalii câștigate și apreciat de tineri este kempo …

Constantin Dinicu: Antrenorul Marcel Jipeanu a știut să găsească și să pună în valoare numeroși tineri care au devenit într-un timp foarte scurt, competitivi pe plan național. Nenumărate sunt medaliile câștigate la kempo și ar trebui să scrieți pagini întregi pentru a le reuni pe toate. Printre cei mai medaliați sportivi ai noștri sunt Cezar Andrieș, Petrică Purcaru și Eduard Jipeanu.

Reporter: De la handbal s-au ridicat câțiva tineri talentați.

Constantin Dinicu: Antrenorul Dorian Coman a reușit anul acesta, două calificări la turneele finale ale Campionatului Național de handbal la juniori I și II. Câțiva jucători au făcut pasul spre echipe de seniori din Divizia A.

Reporter: Și ca o concluzie …

Constantin Dinicu: Suntem mulțumiți de rezultatele înregistrate în acest an, de faptul că aproximativ 500 de sportivi, fac performanță la CS Năvodari și vrem să mulțumim, Primăriei Orașului Năvodari și Consiliului Local pentru faptul că ne oferă tot sprijinul pentru a avea rezultate tot mai bune.

Sărbători fericite tuturor și un an 2016 cât mai bun!


Distribuiți:

csnavodari