Constantin Funda: „Vom promova în continuare, tinerii fotbaliști din Năvodari !”

La sfârșitul anului 2018, echipa de fotbal CS Năvodari se află pe primul loc al clasamentului în Liga a 4-a, unde a reușit un sezon remarcabil.

CS Năvodari este liderul clasamentului cu 42 de puncte, în cele 18 meciuri reușind 13 victorii, 3 egaluri și doar 2 înfrângeri, având și cel mai bun golaveraj +40 (61-19).

Pentru a afla, care este secretul acestor evoluții, l-am invitat la un scurt dialog pe antrenorul principal, Constantin Funda, care ne-a declarat: „Muncim foarte mult cu băieții la antrenamente și acest lucru se vede în clasament. Am făcut un sezon foarte bun, suntem pe primul loc și băieții s-au comportat foarte bine. Structura echipei este făcută pe jucători din Năvodari, copii crescuți la noi în Centrul de copii și juniori.”

Reporter: A fost până acum, un campionat echilibrat.

Constantin Funda: Da. Avem 6-7 echipe bune în Liga a 4-a, unde zic eu, că ne-am descurcat foarte bine și vrem să continuăm acest traseu pentru a ne menține în fruntea clasamentului.

Reporter: Vor fi promovați în continuare, tinerii din Năvodari pentru a putea ajunge la prima echipă ?

Constantin Funda: Da. Acesta este scopul nostru și criteriul pe care îl vom urmări. Deja, colegul meu, Florin Adam antrenează juniorii A1, pe care îi creștem și câțiva au debutat la seniori. Pentru retur, ne vom axa pe acest lucru, să promovăm juniorii din pepiniera noastră.

Reporter: Întotdeauna, la Năvodari au fost echipe bune de fotbal, aveți sprijinul autorităților locale ?

Constantin Funda: Bineînțeles, echipa CS Năvodari este susținută financiar de Primăria Năvodari și Consiliul Local. Aici, vreau să remarc susținerea domnului primar, Florin Chelaru, care sprijină sportul în Năvodari și lucru remarcabil s-au construit un teren sintetic și un balon pentru a avea condiții tot mai bune, unde să ne desfășurăm activitatea.


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu