Copiii din Năvodari au fost premiați în cadrul “Cupei 1 Iunie”

Sâmbătă, 1 iunie la Năvodari s-au desfășurat întrecerile “Cupei 1 Iunie” la fotbal și handbal, competiție organizată de Primăria Năvodari.

La baza sportivă ,,Chimia’’ au evoluat echipele de fotbal Sporting Năvodari, Black Sea Năvodari, C.S. Năvodari 2009 și C.S. Năvodari 2011, iar în Sala Sporturilor au concurat la handbal formațiile școlilor “Tudor Arghezi”, “George Enescu” și “Grigore Moisil”.

Rezultatele meciurilor nu au contat foarte mult, toate echipele fiind câștigătoare și premiate cu medalii, cupe, diplome, mingi și tricouri.

S-au acordat premii speciale pentru cel mai bun jucător al turneului – Andreea Simion (“Școala Tudor Arghezi”), cel mai bun portar – Irina Cojocea (“Școala Grigore Moisil”) și premiul fair-play – David Păduraru (“Școala George Enescu”) toți trei la turneul de handbal.

În turneul de fotbal, premiile pentru cei mai buni jucători au fost câștigate de Alexandru Răbdan de la Black Sea Năvodari, Gabriel Tănăsescu de la Sporting Năvodari, Darius Badea de la C.S. Năvodari 2009 și Bogdan Eremia de la C.S. Năvodari 2011.

Premierea a fost efectuată de primarului orașului Năvodari, Florin Chelaru.

 


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu