Cristian Husea: Jucătorii noștri au avut o repriză secundă la nivel înalt !

În ultima etapă a turului Diviziei Naționale de Seniori la rugby, CS Năvodari a dispus pe teren propriu de RC Bârlad cu 25-15, după ce la pauză, oaspeții au condus cu 15-6.

La sfârșitul meciului, am realizat un scurt interviu cu unul dintre antrenorii echipei dobrogene, Cristian Husea.

Reporter: Victorie frumoasă pentru CS Năvodari la ultimul meci al anului …

Cr. Husea: A fost o partidă extrem de grea, bârlădenii au știut ce să facă mereu cu balonul, s-au apărat bine și ne-au placat din primele faze. Am reușit totuși să întoarcem rezultatul în repriza a doua, cu o mobilizare mai bună și un transformer, Nicu Ignea în zi de șut. Una peste alta a fost bine, am luat 4 puncte, ne pare rău, că nu am luat și punctul bonus pentru a trece pe primul loc.

Reporter: Ce le-ați spus la pauză, au intrat mai motivați în repriza secundă ?

Cr. Husea: I-am încurajat, le-am ridicat moralul, le-am zis că pot să câștige și să joace la nivel înalt, până la ultimul fluier al arbitrului.

Reporter: În această pauză competițională de iarnă este posibil să mai apară jucători noi în lot ?

Cr. Husea: Da. Orice este posibil. Este mai greu să faci transferuri în timpul campionatului, fiind costuri mai mari. Dar dacă găsim vreun jucător valoros, care merită să joace la CS Năvodari, cu siguranță îl vom aduce.

Reporter: Este o ediție de campionat foarte echilibrată, sunt în prim-plan vreo 4-5 echipe.

Cr. Husea: Este cea mai echilibrată ediție a DNS, de până acum, de când activăm noi. Ne bucură acest lucru și faptul, că două echipe din județul Constanța sunt acolo în fruntea clasamentului. Sperăm, ca în acest an, finala DNS să se joace între CS Năvodari și Tomitanii Constanța !


V-a fost de folos:

6 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu