Cristian Husea: „Ne dorim foarte mult să devenim campioni ai DNS”

Echipa de rugby CS Năvodari a susținut sâmbătă, ultimul meci al anului pe stadionul propriu și a câștigat clar, cu punct bonus, meciul cu CSM Galați, scor 52-12. După meci, l-am invitat la un scurt interviu pe antrenorul Cristian Husea.
 
Reporter: Victorie fără probleme la ultimul meci al anului pe teren propriu, cum comentați desfășurarea partidei ?
 
Cristian Husea: A fost o partidă la discreția noastră, cu toate că n-am excelat pe treisferturi, dar pachetul de înaintare și-a făcut pe deplin datoria, am reușit să câștigăm aproape toate grămezile, chiar și pe introducerile adversarului. Ne-am făcut jocul nostru solid, dar am o umbră de nemulțumire, pentru că știu, că se poate mai mult. Am marcat opt eseuri, ne menținem pe primul loc și mai avem două meciuri în deplasare cu Grivița București și CSM Galați.
 
Reporter: Cum vedeți aceste ultime două meciuri în deplasare ? Se poate încheia anul, doar cu victorii ?
 
Cristian Husea: Bineînțeles. Asta ne și dorim să încheiem campionatul regulat cu maximum de puncte, doar victorii cu punct bonus. Mergem la București și la Galați cu fruntea sus, din postura de lider, hotărâți să ne apărăm locul.
 
Reporter: Ce părere aveți de acest nou sistem, după care se desfășoară campionatul Diviziei Naționale de Seniori ?
 
Cristian Husea: Nu ne avantajează cu nimic, faptul că după încheierea campionatului, punctele nu mai contează, totul se ia de la zero și se trage la sorți. Este posibil de pe primul loc să joci tot cu locul întâi din grupa cealaltă și nu ne avantajează. Mai simplu era, ca în anii trecuți cu semifinale pe terenul celei mai bine clasate, după care finalele. Așa s-a stabilit, dar este posibil să fie alte modificări.
 
Reporter: Oricum, obiectivul rămâne același, clasarea pe primul loc.
 
Cristian Husea: Da. Obiectivul ni l-am impus noi și ne dorim foarte mult să devenim campioni ai Diviziei Naționale de Seniori. Trebuie să remarc sprijinul pe care îl primim din partea Primăriei, al Consiliului Local Năvodari și al conducerii clubului și de aceea ne dorim rezultate cât mai bune pentru a le mulțumi astfel și numeroșilor spectatori, care vin la meciurile noastre.

V-a fost de folos:

6 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu