CS Năvodari a câștigat finala Cupei României – faza județeană

Stadionul „Sparta” din Techirghiol a găzduit miercuri seara, finala Cupei României – faza județeană între câștigătoarea Seriei Nord, CS Năvodari și câștigătoarea Seriei Sud, Poseidon 2 Mai Limanu.

CS Năvodari a făcut un meci foarte bun și a reușit să câștige în fața fostei echipe de Liga a 3-a, Poseidon 2 Mai Limanu cu 2-1 (1-0).

Golurile învingătorilor au fost reușite de Marian Chehaia în minutul 40 și Cristi Crecan în minutul 50 din penalty, iar la sfârșitul meciului Asociația Județeană de Fotbal Constanța a oferit cupa formației din Năvodari.

Deși a folosit un lot în care s-a bazat pe mulți tineri, echipa antrenată de Constantin Funda și Florin Adam a terminat Seria Nord cu victorii pe linie, înregistrând în ordine următoarele rezultate: 2-0 în deplasare cu Știința Alacab Poarta Albă, 4-0 la Năvodari cu Voința Valu lui Traian, 4-1 în deplasare cu CS Medgidia, 7-1 la Năvodari cu Sportul Tortoman, 12-0 în deplasare cu Emaus Cernavodă și 9-1 la Năvodari cu Viitorul Cobadin.

CS Năvodari s-a situat pe primul loc al clasamentului în Seria Nord cu 18 puncte și un golaveraj impresionant, 38 marcate și doar 3 primite.

CS Năvodari va juca pe teren propriu, peste o lună în faza I a Cupei României, ediția 2021 – 2022 cu o formație din Liga a 3-a.


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu