CS Năvodari a fost gazdă primitoare pentru AJR Constanța

Ședința Asociației Județene de Rugby Constanța a avut loc joi după-amiază, în sala Stadionului „Flacăra” din Năvodari, invitat special fiind președintele Asociației Municipale de Rugby București, Nicolae Manolache.

Inițiativa organizării acestei întâlniri i-a aparținut antrenorului Cristian Husea de la CS Năvodari, scopul declarat fiind organizarea de competiții comune între echipele dobrogene și cele din Capitală.

Au mai participat: antrenorii Cornel Vasile de la CS Mihail Kogălniceanu, Cristian Cojocaru de la Tomitanii Constanța, Dumitru Barbu de la CS Medgidia, Sorin Trancă de la CS Valu lui Traian și ACS Rugby Team Constanța, Dan Radu de la CSO Ovidiu, Cristian Husea, Cornel Suciu și Marcel Giucăl toți de la CS Năvodari și reprezentantul arbitrilor dobrogeni, Robert Diaconescu.

Unul dintre obiective este acela de a forma două echipe de U14 în județul Constanța, una urmând să fie la CS Năvodari, iar cealaltă se va stabili unde va evolua în viitoarea ședință a Asociației Județene de Rugby.

Stadionul „Flacăra” din Năvodari va găzdui pe 11 martie, întrecerile „Memorialului Petrică Lungu” (antrenor, care a format numeroși rugbyști de valoare și cetățean de onoare al orașului Năvodari).

La acest turneu și-au anunțat participarea: CS Mihail Kogălniceanu, CS Medgidia, CSO Ovidiu, Voința Valu lui Traian, Victoria Cumpăna, Tomitanii Constanța, CS Năvodari și câteva formații din Capitală.

Au mai fost programate, un turneu de rugby touch, pe 8 aprilie organizat de AMR București pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală și „Memorialul Dumitru Bucur” la Eforie Nord între 13 și 18 iunie.

 

 

 


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu