CS Năvodari a încheiat Grupa B din LNR pe locul al 3-lea

La sfârșitul meciurilor din sezonul regular, CS Năvodari s-a clasat pe locul al 3-lea în Grupa B din Liga Națională de Rugby, după Steaua și Dinamo.

Cu trei victorii din șase partide, echipa dobrogeană antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a totalizat 13 puncte și acum se pregătește de meciurile din play-out.
Iată ce ne-a declarat antrenorul Cristian Husea, după meciurile din prima parte a Ligii Naționale de Rugby: „Am reușit să ne îndeplinim ceea ce ne-am propus, obținerea locului 3 în grupă, după Steaua și Dinamo. Eu consider, că este o performanță foarte bună, având în vedere, că am întâlnit și echipe de nivelul nostru, Poli Iași, Grivița București, RC Bârlad, CSM Galați în fața cărora am reușit trei victorii și 13 puncte, care ne-au adus pe locul al 3-lea.”
Reporter: Este important că jucătorii nu s-au accidentat și au putut face față acestui ritm de joc.
Cr. Husea: Ritmul a fost destul de alert, contactele fizice foarte dure pentru că am întâlnit echipe, care se pregătesc fizic și tehnic, cu antrenori și jucători străini. Nu am avut accidentări grave, au fost doar contuzii minore, dar am trecut peste ele.
Reporter: În play-out vă bateți pentru primele locuri …
Cr. Husea: Într-adevăr, ne dorim clasarea pe unul din primele trei locuri. Vom vedea cum este structurat sistemul din play-out, deoarece totul se ia de la zero, tot ce a fost până acum în grupe, se șterge. Este important, în funcție de tragerea la sorți unde vor fi meciurile din deplasare cu echipele mai dificile, U Cluj, Știința Petroșani, Poli Iași și CSM Galați, cele mai puternice adversare din play-out.
Reporter: În toamnă este programată o nouă ediție a Campionatului Național de rugby în 7.
Cr. Husea: Federația Română de Rugby a anunțat trei turnee de rugby în 7 la începutul lunii septembrie, noi avem prinsă în buget participarea la această competiție. Să vedem în ce orașe se va ține, noi dorim să organizăm o etapă la Năvodari pe Stadionul „Flacăra”.

V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu