CS Năvodari a reușit cea mai clară victorie din istoria echipei

În cadrul etapei a 29-a din Liga a IV-a de fotbal, pe Stadionul „Flacăra”, CS Năvodari a realizat scorul campionatului în fața echipei Voința Valu lui Traian pe care a surclasat-o cu 18-0 (8-0).

Aceasta este cea mai concludentă victorie într-un meci oficial pentru formația antrenată de Constantin Funda și Florin Adam, care se află pe locul al 3-lea cu 68 de puncte.

Golurile formației CS Năvodari au fost marcate de: Răzvan Evdochim – 3, Bogdan Evdochim – 2, Memet Sinan – 2, Adrian Anton – 2, Mihai Scarlat – 2, Iulian Voinea – 2, Sebastian Bolfan – 2, Ciprian Cazan – 1, Laurențiu Rădoi – 1, Denis Radu – 1.

Etapa viitoare, CS Năvodari va juca în deplasare cu Unirea Topraisar.

Echipa din Năvodari a mai reușit în acest campionat și alte victorii la scor: 9-0 cu Sparta Techirghiol, 10-2 cu Avântul Comana, 8-1 cu CFR Constanța, 7-0 cu Farul Tuzla.

La juniori, oaspeții au preferat să nu se prezinte pentru a nu primi multe goluri, CS Năvodari – Voința Valu lui Traian 3-0.

Echipa antrenată de Adrian Manea este liderul clasamentului cu 79 de puncte, golaveraj 230-45, fiind urmată de Portul Constanța cu 79 de puncte, dar golaveraj inferior, 151-30.


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari