CS Năvodari câștigă cu Tomitanii Constanța

Într-un meci din etapa a 3-a, a Diviziei Naționale de Seniori la rugby, pe Stadionul „Flacăra” s-au întâlnit sâmbătă, CS Năvodari și Tomitanii Constanța.

A fost o partidă, în care fazele spectaculoase de rugby au fost prezente din plin, iar rezultatul final a ținut cu sufletul la gură, publicul spectator.

Gazdele antrenate de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au început mai bine, au avut o primă repriză fastă și au condus la pauză cu 20-8.

În partea a doua a meciului, Tomitanii au forțat mai mult, au revenit în joc prin eseul neo-zeelandezului Sola și chiar au preluat conducerea cu 22-20, după o altă încercare transformată.

Aflate în pericol să piardă meciul, gazdele au reușit în minutul 76 să transforme o lovitură de pedeapsă prin Trandafir și s-au impus la limită cu 23-22.

Un derby dobrogean plin de suspans, cele două echipe demonstrând că sunt printre favoritele campionatului și se pot întâlni în finala DNS.

Pentru CS Năvodari au punctat Georgian Burlacu, Marian Niță – eseuri, Nicu Ignea – 2 transf. și 2 lp, Alexandru Trandafir – lp.

Formația antrenată de Cristian Cojocaru și Radu Nicolae Mocanu a înscris prin Alexandru Alexe – 2 eseuri, Johnny Sola – 1 eseu, Dragoș Burlacu – 2 transf. și 1 lp.

Au arbitrat Alexandru Nițulescu, Dragoș Preda și Marius Bălan, toți din București.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari

Adăugați un comentariu