CS Năvodari câștigă derby-ul etapei și se menține pe primul loc

Derby-ul etapei a 3-a din play-off-ul Diviziei Naționale de Seniori la rugby s-a disputat sâmbătă, pe Stadionul “Flacăra” între CS Năvodari și Știința Petroșani.

Meciul dintre primele două clasate a fost unul echilibrat, în care oaspeții au avut o primă repriză mai bună și au condus cu 6-0,dar dobrogenii cu o condiție fizică mai bună au dominat partea secundă a meciului și s-au impus meritat cu 17-11.

Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a punctat prin Mihai Comănici – eseu, Răzvan Barbu – eseu, Bogdan Sasu – eseu și Alexandru Trandafir – transformare, iar pentru echipa antrenată de Adrian Costache au înscris George Borș – dropgol și lp, Ionuț Donici – eseu.

Au arbitrat Florin Bonea – Măgureni (Prahova), Mihai Văcaru (Iași), Ciprian Costache (Iași), observator F.R.R. – Bogdan Budișteanu.

CS Năvodari se menține pe primul loc al clasamentului cu 14 puncte, având în play-off, trei victorii din tot atâtea partide, urmând să evolueze tot pe teren propriu și etapa viitoare, sâmbătă, 20 aprilie cu RC Bârlad.


V-a fost de folos:

6 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu