CS Năvodari câștigă în deplasare cu Politehnica Iași

În cadrul etapei a doua din Grupa B a Ligii Naționale de Rugby, echipa CS Năvodari a reușit sâmbătă o frumoasă victorie în deplasare cu Politehnica Iași, scor 20-17.

Formația noastră, antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a condus și la pauză cu 17-12 și a realizat în acest meci, trei încercări, o lovitură de pedeapsă și o transformare.

Pentru învingători au punctat Adrian Părălește – 1 eseu, Mădălin Mihalache – 1 eseu, Albert Știopei – 1 eseu, Mihai Comănici – 1 lp și 1 transformare.

Jucătorul meciului de la Iași, disputat pe un teren greu a fost desemnat Mihai Comănici de la CS Năvodari, care a avut o evoluție foarte bună și a punctat în momentele decisive.

Din păcate, doi jucători importanți ai echipei dobrogene s-au accidentat, Codrin Bercu în debutul partidei și apoi, Eduard Barbu.

După ce în prima etapă a învins pe Grivița București cu 44-37, CS Năvodari a obținut a doua victorie din actualul campionat și a totalizat 8 puncte.

Etapa viitoare, sâmbătă, 7 mai, CS Năvodari va evolua pe Stadionul Flacăra, de la ora 12 cu Steaua București, partida urmând să fie transmisă în direct la TVR.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu