CS Năvodari debutează în Liga Națională de Rugby sâmbătă, în direct la TVR 1 !

Liga Națională de Rugby pornește la drum, sâmbătă, 16 aprilie și va alinia la start 14 echipe, care se vor întrece într-un nou format.

Aflată mereu pe podiumul DNS în ultimii ani, echipa CS Năvodari va evolua sâmbătă pe teren propriu (Stadionul Flacăra) de la ora 12, în direct la TVR 1 cu Grivița București.

Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase este singura reprezentantă a Dobrogei în campionat și are ca obiectiv o clasare cât mai bună.

Lotul formației din Năvodari a fost întărit cu patru rugbyști de la Tomitanii Constanța: Andrei Cabason, Mihai Pocovnicu, Tiberiu Oțelea și Dragoș Burlacu.

A mai fost adus un tânăr de perspectivă, care deține reale calități fizice, Alexandru Ionaș, 20 de ani, 2,06 m și 115 kg.

Suporterii echipei CS Năvodari sunt așteptați să își susțină favoriții, un bilet pentru meciul de sâmbătă având prețul de 10 lei.

Acestea pot fi achizionate de pe următorul site: https://www.iabilet.ro/bilete-cs-navodari-rc-grivita și în ziua meciului de la stadion.

 


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu