CS Năvodari este aproape de calificarea în faza a III-a din Cupa României la fotbal

După un parcurs foarte bun în actuala ediție a Cupei României la fotbal, echipa CS Năvodari este foarte aproape de calificarea în faza a III-a.

Federația Română de Fotbal a stabilit pe criteriu geografic, meciurile din faza a II-a a competiției, programate miercuri, 11 august, la ora 17,30.
Conform acestei programări, CS Năvodari ar trebui să evolueze pe teren propriu cu o formație care nu mai există, Axiopolis Cernavodă (participantă în campionatul trecut în Liga a 3-a), dar care în prezent a intrat în faliment din cauza numeroaselor datorii.
Actuala echipă din Cernavodă este una de drept public, cu finanțare de la Primărie, care va evolua în Liga a 4-a din județul Constanța.
În mod normal, CS Năvodari va câștiga cu 3-0, dar se așteaptă un anunț oficial din partea FRF.

În primul tur al fazei naționale din Cupa României la fotbal, ediția 2021-2022, pe Stadionul „Flacăra” s-au întâlnit pe 28 iulie, echipele CS Năvodari din Liga a 4-a și Gloria Albești din Liga a 3-a.

Formația gazdă a avut o evoluție excelentă, diferența de eșaloane nefăcându-se simțită deloc, CS Năvodari câștigând la scor cu 4-0 (2-0).

Golurile învingătorilor au fost marcate de Marian Chehaia – 2, Andrei Ciornea și căpitanul echipei, Bogdan Evdochim.

Pe Stadionul „Sparta” din Techirghiol pe 23 iunie, în finala Cupei României – faza județeană dintre câștigătoarea Seriei Nord, CS Năvodari și câștigătoarea Seriei Sud, Poseidon 2 Mai Limanu, formația din Năvodari a învins cu 2-1 prin golurile reușite de Marian Chehaia în minutul 40 și Cristi Crecan în minutul 50 din penalty, iar la sfârșitul meciului Asociația Județeană de Fotbal Constanța a oferit cupa formației din Năvodari.

Deși a folosit un lot în care s-a bazat pe mulți tineri, echipa antrenată de Constantin Funda și Florin Adam a terminat Seria Nord cu victorii pe linie, înregistrând în ordine următoarele rezultate: 2-0 în deplasare cu Știința Alacab Poarta Albă, 4-0 la Năvodari cu Voința Valu lui Traian, 4-1 în deplasare cu CS Medgidia, 7-1 la Năvodari cu Sportul Tortoman, 12-0 în deplasare cu Emaus Cernavodă și 9-1 la Năvodari cu Viitorul Cobadin.

CS Năvodari s-a situat pe primul loc al clasamentului în Seria Nord cu 18 puncte și un golaveraj impresionant, 38 marcate și doar 3 primite.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu