CS Năvodari este campioana turului

În orașul unde soarele sărută marea, sportul rege are o tradiție respectată, mulți amintindu-și cu nostalgie, vremurile când divizionara secundă, Midia Năvodari aducea în tribune mii de spectatori și făcea spectacol, clasându-se ani de zile, în partea superioară a ierarhiilor.
Un sezon, în campionatul 2013-2014, Săgeata Năvodari a evoluat cu mult curaj în Liga 1 și i-a lipsit doar un punct pentru a se salva de la retrogradare.
În prezent, echipa de fotbal CS Năvodari a avut un tur de campionat foarte bun, terminând prima parte a competiției pe primul loc în clasamentul Ligii a 4-a.
Formația antrenată de Constantin Funda și Florin Adam a avut un parcurs remarcabil, în cele 17 meciuri reușind 12 victorii, 3 egaluri și 2 înfrângeri, cu un total de 39 de puncte.
De remarcat, că formația din Năvodari reușește să facă performanță cu fotbaliști din oraș și împrejurimi, neavînd un buget care să-i permită transferuri importante, accentul fiind pus pe tinerii care sunt promovați de la echipa de juniori.
Pe stadionul propriu, CS Năvodari este neînvinsă și are o linie ofensivă combativă, marcând în 17 meciuri, cele mai multe goluri dintre toate echipele, 57.
Cele mai clare victorii au fost reușite în tur de năvodăreni cu Voința Valu lui Traian – 7-0 (acasă), cu Sparta Techirghiol – 7-0 (deplasare) și cu Știința Poarta Albă – 6-0 (acasă).
Iată cum se prezintă clasamentul în partea superioară:
  1. CS NĂVODARI  – 39 puncte,
  2. Gloria Albești – 37 puncte,
  3. CS Poseidon Limanu – 36 puncte,
  4. CS Lipnița Carvăn – 34 puncte.
În funcție de starea vremii, se vor mai juca patru etape din retur, în următorul meci, CS Năvodari urmând să evolueze pe teren propriu cu FC Farul Constanța.
La juniori, CS Năvodari se află pe locul al 4-lea cu 39 de puncte.

V-a fost de folos:

4 votes, 4.75 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu