CS Năvodari evoluează duminică pe stadionul propriu în tururile de calificare

Echipa de fotbal juniori A1, CS Năvodari se pregătește pentru meciul al doilea din tururile de calificare în campionatul național.
Formația antrenată de Florin Adam a încheiat campionatul cu 99 de puncte și un golaveraj impresionant, 292 – 17, devenind campioana județului Constanța.
Miercuri, 31 mai, într-un meci eliminatoriu, CS Năvodari a întâlnit în deplasare pe campioana județului Tulcea, Șoimii Topolog și a învins clar cu 5-1, calificându-se în turul următor.
Duminică, 4 iunie, de la ora 17, pe Stadionul Flacăra, CS Năvodari va întâlni pe CSM Oltenița, care a învins cu 1-0 pe LPS „Mircea Eliade” București.
Intrarea spectatorilor va fi gratuită, fiind așteptați cât mai mulți suporteri ai echipei din Năvodari să își susțină favoriții.
Înaintea meciului, antrenorul echipei CS Năvodari, Florin Adam a declarat: „Am încredere în potențialul băieților și în dorința lor de succes. Cu siguranță, vor face totul pentru victorie, mai ales că, echipele sunt de nivel superior, care urmăresc evoluția și exprimarea lor fotbalistică, pentru un viitor în fotbalul mare.”

V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu