CS Năvodari evoluează sâmbătă la Galați

Etapa a 5-a din Liga Națională de Rugby, grupa secundă, programează sâmbătă, 6 mai, de la ora 11, meciul CSM Galați – CS Năvodari.

Liga Națională de Rugby va  avea începând din acest an, un nou trofeu în competiție. “Trofeul Prof. Dorian Secuianu” se va pune în joc în întâlnirile directe dintre CSM Galați și CS Năvodari.

Trofeul transmisibil poartă numele lui Paul Dorian Secuianu, figură marcantă a rugbyului gălățean și a celui autohton, care s-a stins din viață la doar 43 de ani, în vara anului trecut.

Fost jucător, arbitru, antrenor, expert sportiv la CSM Galaţi și președintele Rugby Club Municipal Galați, acesta a fost în ultimii ani, director de dezvoltare în cadrul Federației Române de Rugby.

Cele două formații sunt vecine de clasament, CS Năvodari pe locul al 3-lea cu 8 puncte, urmată de echipa gălățeană cu 5 puncte.

Plecarea echipei dobrogene spre Galați se va face vineri după-amiază, după antrenament.

Antrenorul formației din Năvodari, Cristian Husea ne-a declarat: „Acest trofeu în memoria lui Dorian Secuianu ne motivează și vrem să facem un meci bun. Cele două echipe sunt rivale de ani buni în campionat și fiind de valori apropiate își vor disputa trofeul în toate întâlnirile directe. Va fi un meci greu la Galați, dar pe care îl vom aborda, ca de obicei, la victorie.”


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu