CS Năvodari întâlnește în deplasare pe Știința Petroșani

În cadrul etapei a doua din Grupa 2 a Ligii Naționale de Rugby, sâmbătă, 8 aprilie de la ora 11, CS Năvodari va întâlni în deplasare pe Știința Petroșani.

În etapa inaugurală, formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a dispus pe teren propriu de Grivița București cu 32-23, în timp ce, Știința Petroșani nu a evoluat din cauza numărului impar de echipe.

Plecarea spre Petroșani a avut loc vineri dimineață la ora 2, meciul urmând să se joace pe un teren greu, în ultimele zile, zăpada fiind prezentă din plin.

Antrenorul dobrogenilor, Cristian Husea ne-a declarat: „Din păcate, avem două probleme de lot după prima etapă, căpitanul echipei Onal Agiacai are probleme cu genunchiul, iar Adrian Părălește cu umărul și niciunul dintre ei nu va face deplasarea. Avantajul gazdelor este că sunt obișnuite să joace pe acel teren greu, dar în ciuda tuturor problemelor, noi mergem la Petroșani, să câștigăm. De ani de zile, ne întâlnim și de fiecare dată, au ieșit meciuri frumoase, echilibrate.”


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu