CS Năvodari întâlnește pe teren propriu o fostă campioană

Etapa a 3-a din Liga Națională de Rugby, Grupa C, programează sâmbătă, 26 august, de la ora 13,30 pe Stadionul „Flacăra” meciul dintre CS Năvodari și SCM Timișoara.

Intrarea spectatorilor va fi gratuită și sunt așteptați în tribune, cât mai mulți iubitori ai sportului cu balonul oval.

În primele două etape, formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a înregistrat o victorie, 31-14 cu Grivița București și o înfrângere, 25-52 cu Rapid la București.

Partida se anunță dificilă pentru gazde în fața uneia dintre cele mai bune echipe din campionat, fostă campioană națională.

Antrenorul formației CS Năvodari, Cristian Husea ne-a declarat: „Urmează două întâlniri foarte grele, cu Timișoara acasă și cu Dinamo la București, în care vom încerca să facem meciuri frumoase și să evităm accidentările. Chiar și fără internaționalii români, care se pregătesc pentru Cupa Mondială, adversarii noștri au jucători străini de valoare, capabili să facă diferența. O să acordăm o atenție deosebită și competiției de rugby în 7 (sport olimpic) unde am jucat finala primului turneu de la București.”


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu