CS Năvodari întâlnește sâmbătă pe Steaua București

Etapa a 3-a din Liga Națională de Rugby programează sâmbătă, 7 mai, de la ora 12, pe Stadionul „Flacăra”, meciul dintre CS Năvodari și Steaua București, care va fi transmis în direct la TVR 1.

Formația dobrogeană antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase este singura echipă din Grupa B, care a reușit două victorii în primele două etape și se află pe primul loc al clasamentului cu 8 puncte și esaveraj +10.

În etapa inaugurală, CS Năvodari a dispus pe teren propriu de Grivița București cu 44-37, iar săptămâna trecută a învins la Iași pe Politehnica, scor 20-17.

Antrenorul Cristian Husea ne-a declarat: „Echipa noastră a început bine campionatul cu două victorii și ne dorim să avem și în continuare, evoluții cât mai bune. Sâmbătă întâlnim un adversar valoros, titrat și vrem să facem un joc bun, care sperăm să fie aplaudat de numeroșii spectatori.”

Un bilet de intrare costă 10 lei și poate fi cumpărat și de pe site-ul iabilet.ro

Etapa viitoare, sâmbătă, 14 mai, de la ora 12, CS Năvodari va evolua pe Stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală cu Dinamo București, partida urmând să fie transmisă în direct de TVR 1.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu