CS Năvodari învinge clar pe RC Bârlad și se menține pe primul loc

Derby-ul etapei a 4-a din play-off-ul Diviziei Naționale de Seniori la rugby a programat sâmbătă după-amiază, pe stadionul „Flacăra”, meciul dintre CS Năvodari și RC Bârlad.

Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a reușit o victorie concludentă, cu punct bonus, scor 71-17 (33-12) și are succese pe linie în play-off.

Raportul încercărilor a fost 11-3 pentru gazde și 7-1 la transformări.

Punctele învingătorilor au fost reușite de Nistor Ioniță – 3 încercări, Petre Neacșu – 1, Marian Niță – 1, Vasile Perju – 1, Andrei Ciubotariu – 1, Răzvan Barbu – 1, Ionuț Puișoru – 1, Bogdan Sasu – 1 și un eseu de penalizare, Cristian Văcaru – 5 transformări, Alexandru Trandafir – 2 transformări, iar pentru oaspeți au punctat Florin Țăranu – 1 eseu, Alexandru Ichim – 1, Andrei Sandu – 1 și Laurențiu Andrei – 1 transformare.

Au arbitrat: Virgil Ioniță (București), Eduard Ploțchi (Constanța), Ionuț Damaschin (Constanța).

CS Năvodari este liderul clasamentului cu 19 puncte și în ultima etapă din play-off va întâlni în deplasare, sâmbătă, 4 mai pe Bucovina Suceava.

Indiferent de rezultatul de la Suceava, echipa dobrogeană și-a asigurat clasarea pe unul din primele două locuri în play-off, urmând să dispute semifinala pe teren propriu.


V-a fost de folos:

4 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu