CS Năvodari își dorește a treia victorie

Într-un meci din etapa a 3-a, a Diviziei Naționale de Seniori la rugby, pe Stadionul Flacăra se vor confrunta sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 10, CS Năvodari și Tomitanii Constanța.

După ce a reușit promovarea, în această vară, formația oaspete și-a întărit lotul și speră să se califice în semifinale.

Printre jucătorii aduși la Constanța de antrenorii Cristian Cojocaru și Radu Nicolae Mocanu se află șapte rugbyști de la CSM București și singurul stranier al echipei, veteranul Johnny Sola din Noua Zeelandă, în vârstă de 37 de ani.

Tomitanii debutează în campionat la Năvodari, meciurile din primele două etape cu Bucovina Suceava și RC Bârlad, fiind reprogramate în luna noiembrie.

CS Năvodari este liderul clasamentului cu două victorii din tot atâtea partide, 79-7 cu CSU Arad și 47-29 în deplasare cu Bucovina Suceava, câștigătoarea ediției trecute.

Cele două formații s-au întâlnit în vară la turneul de rugby în 7 de la Năvodari, când formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase s-a impus greu cu 14-12, după un eseu transformat reușit în ultima fază a meciului.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari

Adăugați un comentariu