CS Năvodari își dorește prima victorie din LNR

Liga Națională de Rugby pornește la drum, sâmbătă, 16 aprilie și va alinia la start 14 echipe, care se vor întrece într-un nou format.

Aflată mereu pe podiumul DNS în ultimii ani, echipa CS Năvodari va evolua sâmbătă pe teren propriu (Stadionul Flacăra) de la ora 12, în direct la TVR 1 cu Grivița București.

Este prima transmisiune televizată în direct pentru gruparea năvodăreană, care își dorește un debut cu dreptul în noul sezon.

Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase este singura reprezentantă a Dobrogei în campionat și are ca obiectiv o clasare cât mai bună.

Pentru a afla ultimele detalii, l-am intervievat pe antrenorul Cristian Husea.

Reporter: Sezon în premieră pentru CS Năvodari în primul eșalon rugbystic al țării …

Cr. Husea: Suntem singura echipă din Dobrogea în Liga Națională de Rugby, ne-am alăturat acestui proiect al FRR, alături de celelalte echipe, considerăm că este o oportunitate pentru noi să demonstrăm, că avem o echipă tânără, puternică și putem să ne confruntăm cu toți granzii din România în LNR.

Reporter: Este pregătită echipa pentru noul campionat ?

Cr. Husea: Da. Suntem pregătiți, avem potențial, am întărit echipa cu patru rugbyști de la Tomitanii Constanța: Andrei Cabason, Mihai Pocovnicu, Tiberiu Oțelea și Dragoș Burlacu. Sunt rugbyști, care au mai evoluat în primul eșalon, băieți care sunt de viitor, de perspectivă, au crescut aici la Constanța și o să ne ajute mult în acest campionat.

Reporter: În primul joc, sâmbătă veți întâlni Grivița, nu ne amintim cu plăcere de meciul din campionatul trecut, de la Năvodari.

Cr. Husea: Acest meci ne-a costat campionatul, am făcut un pas greșit acasă atunci, am considerat că e un meci ușor, am condus la pauză, dar pe final am cedat. Avem o dorință de revanșă, de abia îi așteptăm să vină la Năvodari, să ne impunem, așa cum trebuie.

Reporter: Care este obiectivul echipei în acest sezon din LNR ?

Cr. Husea: Practic, fiind prima participare în acest campionat, nu avem un obiectiv clar, doar clasarea pe un loc cât mai bun să putem participa în play-out de pe o poziție fruntașă.

Reporter: Mizați pe susținerea suporterilor ?

Cr. Husea: Fiind primul meci în eșalonul superior și televizat de TVR 1, ne dorim cât mai mulți suporteri să fie alături de noi pe stadion și să ne încurajeze pentru prima victorie a sezonului. Tocmai de aceea, am stabilit un preț modic pentru bilet (10 lei) pentru ca să fie cât mai mult public. Biletele se pot cumpăra de pe site-ul iabilet.ro și în ziua meciului de la stadion.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu