CS Năvodari își dorește titlul național la rugby în 7 și la rugby în 15

Pentru ultimele informații despre rugbyștii de la CS Năvodari, am realizat un scurt interviu cu unul dintre antrenorii echipei, Cornel Suciu.

Reporter:  Echipa CS Năvodari a avut o evoluție bună la turneul „Mozzart Belgrade Winner” din Serbia, unde a câștigat medaliile de bronz. Cum a fost ?

Cornel Suciu:  Sincer, ne-am fi dorit mai mult, dar turneul crește valoric, an de an. Echipele vin din ce în ce, mai pregătite, iar noi am avut o formație tânără, în care jucătorul cel mai experimentat era Mihăiță Zainea, în rest, toți au fost de 20 – 21 de ani.  Ca o concluzie, ne-a prins bine turneul de la Belgrad, am avut meciuri tari și ne-am pregătit pentru Campionatul Național de rugby în 7, care va începe în luna august.

Reporter:  Pe Stadionul „Flacăra” din Năvodari vom avea două turnee …

Cornel Suciu:  Am organizat foarte bine turneul de anul trecut și Federația Română de Rugby, ne-a acordat în acest an, ocazia de a organiza două din cele șase turnee ale Campionatului Național.  Cât de curând se vor stabili și datele turneelor.

Reporter:  Care sunt obiectivele pentru sezonul care urmează ?

Cornel Suciu:  Am discutat cu conducerea clubului și având, ca de obicei, sprijinul Primăriei Năvodari și al Consiliului Local, în acest an, există un singur obiectiv: titlul național.  Atât la rugby în 7, cât și la rugby în 15, vrem să aducem medaliile de aur la Năvodari.


V-a fost de folos:

2 votes, 2.5 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari

Adăugați un comentariu