CS Năvodari se pregătește de reluarea campionatului

După o primă parte a sezonului foarte bună, echipele de fotbal CS Năvodari își doresc să continue evoluția remarcabilă și în acest an.
Campionatul Ligii a IV-a se va relua sâmbătă, 11 martie când CS Năvodari va juca în deplasare cu Sparta Techirghiol.
Formația antrenată de Constantin Funda și Florin Adam a susținut câteva partide de verificare cu CSO Ovidiu, ACS Performer Constanța, SSC Farul Constanța, Academia Hagi U17 și Litoral Corbu, în care au fost testați mai mulți tineri de perspectivă.
În pauza competițională au părăsit echipa patru titulari, Mihai Zugravu, Leonard Gheorghe și Alexandru Vieru, plecați la Axiopolis Cernavodă în Liga a III-a și Ștefan Soldat la Viitorul Fîntînele.
Noutățile din lot sunt mijlocașul Sebastian Bolfan de la Portul Constanța, fundașul Laurențiu Rădoi de la Axiopolis Cernavodă, Denis Radu revenit la echipă și trei tineri de perspectivă, promovați de la juniori, fundașul Sorin Lupașcu (16 ani), mijlocașul Denis Cvas (16 ani) și portarul Marian Lipovanu (15 ani).
Și la juniori, echipa CS Năvodari antrenată de Adrian Manea a avut un parcurs de excepție, în prima parte a campionatului, înregistrând o singură înfrângere în cele 19 meciuri.
CS Năvodari este liderul clasamentului cu 52 de puncte și golaveraj 174-32, urmată de Portul Constanța cu același număr de puncte, dar golaveraj inferior, 95-21 și Viitorul Fîntînele cu 43 de puncte.


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari