CS Năvodari și-a încheiat meciurile din prima parte a campionatului

Într-un meci din etapa a 10-a în Liga Națională de Rugby, grupa a 2-a, CS Năvodari a întâlnit sâmbătă pe Stadionul „Flacăra” pe CSM Galați.

Gazdele au avut o primă repriză bună, au condus la pauză cu 10-5, dar repriza secundă a fost una în care gălățenii și-au impus jocul și au profitat de avantajul omului în plus, câștigând cu 32-17.

Punctele echipei CS Năvodari au fost realizate de Silviu Brașovianu – eseu, Marian Niță – eseu, Antonio Savu – 1 transformare și 1 lp, Mădălin Mihalache – 1 transformare.

Înaintea meciului a fost păstrat un moment de reculegere pentru Petrică Bodescu (fost rugbyst la Chimia Năvodari) și pentru Viorel Secuianu (unul dintre mentorii rugby-ului gălățean).

La meci a fost prezent italianul Ernesto Sudati (patronul Combinatului de Îngrășăminte Chimice Năvodari) care a oferit un echipament de joc formației dobrogene.

„Trofeul Dorian Secuianu” care se pune în joc la meciurile dintre cele două formații a revenit echipei CSM Galați.

Pentru viitoarele meciuri din campionat, CS Năvodari a realizat câteva transferuri de jucători tineri, de perspectivă: Antonio Idu, Patric Nanu, Călin Mihail Ion de la Dinamo București și Ștefan Țîmpu de la Steaua București.


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu