CS Năvodari U19 este campioana județului Constanța

Pe Stadionul Flacăra a avut loc joi după-amiază, festivitatea de premiere a echipei de fotbal juniori A1, CS Năvodari, care a devenit campioana județului Constanța la U19.

Este al doilea titlu consecutiv pentru formația antrenată de Florin Adam, care și de această dată a devenit campioană după un parcurs de excepție cu 94 de puncte, 31 de victorii, 2 egaluri și o înfrângere, golaveraj 214-17.

Au fost prezenți pentru a efectua premierea, primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru și reprezentanții Asociației Județene de Fotbal Constanța, președintele Lucian Cârjă și secretarul general Stere Guteanu.

Iată lotul echipei CS Năvodari U19 campioană județeană – 2022
Negru Ștefan, Enică George, Ciobanu Cristian – portari
Mazilu Alexandru, Bujor Andrei, Amirei Alberto, Coică Sebastian, Nichifor Dragoș, Nahornie Sebastian, Teca Alin, Panait Alexandru, Vlad Ștefan, Scarlat Andrei – fundași,
Bălășoiu Ciprian, Pătrașcu Denis, Velicu Gabriel, Lazăr Robert, Nagy Florin, Voicu Ionuț, Tincu Cătălin, Coruți Andrei, Truță Ianis, Ciaușu Cătălin – mijlocași,
Ulmeanu Noris, Potârniche George, Băjenaru Cristian – atacanți.

Căpitanii echipei sunt Bujor Andrei și Coruți Andrei, iar golgheterul formației este Ulmeanu Noris.

Antrenorul echipei CS Năvodari, Florin Adam ne-a declarat: „Totul se datorează muncii și seriozității  sportivilor la antrenamente. Mulțumesc băieților, că au înțeles acest aspect,
părinților  pentru sprijin și înțelegere, colegilor antrenori, de la seniori si de la centrul de copii și juniori, dar în special, domnului primar Florin Chelaru și Consiliului Local, pentru condițiile bune  pe care le-am avut, pe tot parcursul anului, iar aici mă refer la condiții de antrenament pe terenuri bune, transport, efecte nutritive, asistență medicală, barem de arbitraj, toate gratuite și la dispoziția sportivilor.”

În ultimul meci din campionat, joi seară, CS Năvodari a învins pe CS Medgidia cu 2-1.

Pentru echipa campioană urmează dubla partidă cu Șoimii Topolog din județul Tulcea, care va stabili formația calificată la turneul semifinal, faza națională.

Primul meci se va juca pe Stadionul Flacăra, luni, 6 iunie, de la ora 12, iar returul este programat vineri, 10 iunie, în deplasare.

 


V-a fost de folos:

4 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu