CS Năvodari va evolua pe teren propriu în primul tur din Cupa României

Într-o partidă contând pentru primul tur al fazei naționale din Cupa României la fotbal, ediția 2021-2022, pe Stadionul „Flacăra” se vor întâlni miercuri, 28 iulie, de la ora 17,30 echipele CS Năvodari și Gloria Albești.

Câștigătoarea acestui meci se va califica în următoarea fază a Cupei României, a II-a, care se va disputa miercuri, 11 august 2021.

Pe Stadionul „Sparta” din Techirghiol pe 23 iunie, în finala Cupei României – faza județeană dintre câștigătoarea Seriei Nord, CS Năvodari și câștigătoarea Seriei Sud, Poseidon 2 Mai Limanu, formația din Năvodari a învins cu 2-1 prin golurile reușite de Marian Chehaia în minutul 40 și Cristi Crecan în minutul 50 din penalty, iar la sfârșitul meciului Asociația Județeană de Fotbal Constanța a oferit cupa formației din Năvodari.

Deși a folosit un lot în care s-a bazat pe mulți tineri, echipa antrenată de Constantin Funda și Florin Adam a terminat Seria Nord cu victorii pe linie, înregistrând în ordine următoarele rezultate: 2-0 în deplasare cu Știința Alacab Poarta Albă, 4-0 la Năvodari cu Voința Valu lui Traian, 4-1 în deplasare cu CS Medgidia, 7-1 la Năvodari cu Sportul Tortoman, 12-0 în deplasare cu Emaus Cernavodă și 9-1 la Năvodari cu Viitorul Cobadin.

CS Năvodari s-a situat pe primul loc al clasamentului în Seria Nord cu 18 puncte și un golaveraj impresionant, 38 marcate și doar 3 primite.

 


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu