CS Năvodari va juca finala mică a DNS

Stadionul „Mihai Naca” a găzduit sâmbătă, semifinala Diviziei Naționale de Seniori la rugby dintre Tomitanii Constanța și CS Năvodari.

A fost un meci intens disputat, în care, gazdele s-au revanșat pentru cele două înfrângeri din campionat și au reușit o victorie importantă, care îi duce în finala DNS.

Tomitanii (antrenor Cristian Cojocaru și manager Răzvan Bota) au câștigat cu 24-17 (17-3), dar pe final, oaspeții au dominat și au fost aproape de egalare.

Punctele câștigătorilor au fost reușite de Alexandru Afloare din două încercări și o transformare, Johnny Sola – eseu, Cristi Boboc – eseu și Dragoș Burlacu o transformare.

Pentru echipa antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase au punctat Onal Agiacai – eseu, Andrei Crețu – eseu, ambele transformate de Alexandru Trandafir și Nicu Ignea din lovitură de pedeapsă.

Tomitanii au avut un banner de sprijin pentru Asociația SMA Sofia Tratament pentru Copii și Adulți din Constanța, care ajută bolnavii de amiotrofie spinală musculară. Cele două echipe sunt alături de micuța Sofia, în vârstă de doar 4 ani, căreia îi doresc multă sănătate !

Sâmbătă, 19 mai pe Stadionul Național „Arcul de Triumf” din Capitală, în finala mare, se vor întâlni Tomitanii Constanța și SCM Gloria Buzău, care a învins în cealaltă semifinală pe RC Bârlad cu 41-10.

În deschidere, se vor confrunta în finala mică, CS Năvodari și RC Bârlad.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu