CS Năvodari va participa cu două echipe la Campionatul Național de beach handbal

CS Năvodari va participa cu două echipe la Campionatul Național de beach handbal, care se va desfășura între 31 iulie și 2 august pe plaja din stațiunea 2 Mai.

Tinerii handbaliști pregătiți de profesorul Dorian Coman vor evolua cu o echipă la juniori A (născuți în anii 1999, 2000 și 2001) alături de HC Dobrogea Sud Constanța, CS Brazi, ACS Romanați Caracal, CSS Alexandria, CSS Sighișoara.

A doua echipă de la CS Năvodari va juca la juniori B (născuți în anii 2002, 2003 și mai mici) alături de HC Dobrogea Sud Constanța, CSS Medgidia, CS Brazi, ACS Romanați Caracal, CSS Sighișoara, CSS 2 București, LPS Reșița, LPS Brașov I, LPS Brașov II.

Anul trecut, echipa de juniori B, CS Năvodari cu handbaliști născuți între anii 2001 și 2003 a avut o comportare foarte bună, în cadrul ediției inaugurale a Campionatului Național de handbal pe plajă, care s-a desfășurat la Mamaia.

După victorii pe linie, tinerii handbaliști de la CS Năvodari, antrenați de profesorul Dorian Coman au jucat finala campionatului cu echipa CS Alexandria, care s-a impus cu 2-0.

Pentru intervențiile spectaculoase și eficiente, Andrei Talimba de la CS Năvodari a câștigat titlul de cel mai bun portar.


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu