CS Năvodari vrea să înceapă campionatul cu o victorie

În acest weekend începe Liga Națională de Rugby, cea mai importantă competiție din rugbyul românesc, care va alinia la start 14 echipe: Știința Baia Mare, Steaua, CSU Cluj, Dinamo, SCM Timișoara, CS Năvodari, Grivița UNEFS, Politehnica Iași, CSM Galați, RC Gura Humorului, Știința Petroșani, RC Bârlad, CSM Constanța și Bucovina Suceava.

Echipele sunt împărțite în trei grupe, care vor juca tur-retur în sezonul regular, după care vor evolua în semifinale, echipele urmând a fi repartizate, din nou, în funcție de clasament, în trei grupe, fiind 10 săptămâni de competiție, partide tur-retur, fiecare echipă având un număr de 8 partide.

După disputarea acestor partide, în funcție de locul ocupat în clasamentul final din fiecare grupă, echipele vor disputa partide pentru locurile de clasament.

Grupa 1: Știința Baia Mare, Steaua, SCM Timișoara, Dinamo, CSU Cluj.

Grupa 2: CS Năvodari, Știința Petroșani, Poli Iași, Grivița UNEFS, CSM Galați.

Grupa 3: RC Bârlad, CSM Constanța, RC Gura Humorului, Bucovina Suceava.

Etapa 1- sâmbătă, 1 aprilie

Grupa 1: Steaua – CSU Cluj (31 martie, ora 19:45, Ghencea Central, Prima Sport 3); SCM Timisoara – Dinamo ( ora 11:00, Rugby Tv).

Grupa 2: CS Năvodari – Grivița UNEFS (ora 14:00); Poli Iași -CSM Galați (ora 11:00).

Grupa 3: RC Gura Humorului – CSM Bucovina Suceava (2 aprilie, ora 11:00), RC Bârlad – CSM Constanța (3 aprilie).

CS Năvodari se pregătește intens pentru un debut cu dreptul în noul sezon, meciul cu Grivița fiind programat sâmbătă pe Stadionul “Flacăra” de la ora 14.

Formația antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase îi așteaptă pe suporteri la prima partidă oficială, intrarea fiind gratuită.

Din acest sezon la CS Năvodari va evolua pilierul Daniel Cristian Nae de la Olimpia București, care în ultima perioadă jucase în Germania.

Antrenorul Cristian Husea ne-a declarat: “Este o formulă nouă de desfășurare a campionatului. Pentru început, ne dorim clasarea pe unul din primele două locuri în Grupa a 2-a și să facem meciuri cât mai bune pentru suporterii noștri, pe care îi invităm la stadion să ne încurajeze.”


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu