„Cupa Prieteniei” de la Năvodari a fost un real succes

Duminică seară pe terenul sintetic „Chimia” s-au încheiat meciurile din cadrul ediției a 5-a, a „Cupei Prieteniei”, cea mai mare competiție fotbalistică pentru amatori a orașului Năvodari.

Au fost meciuri spectaculoase, cu goluri multe în acest turneu organizat de Primăria orașului Năvodari, Consiliul Local și CS Năvodari, la care au participat opt echipe și peste 100 de fotbaliști amatori.

În finala mică, Midia a învins fără emoții pe Nevada cu 10-5, după care a urmat finala mare, mult mai disputată, în care FCS 2017 a dispus de NGM cu 2-0.

Festivitatea de premiere a fost efectuată de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, echipele primind treninguri, șorturi, mingi, tricouri, cupe, medalii și diplome.

S-au acordat mai multe premii speciale: cel mai bun jucător – Constantin Gechereanu (FCS 2017), cel mai bun portar – Cătălin Nemțanu (Fair Play), golgheter – Mihai Zugravu (Midia), cel mai vârstnic jucător – David Constantin (ROSGR), cel mai tânăr – Samir Sali (Generația de Aur).

Responsabil cu organizarea a fost Florin Adam, care a fost entuziasmat de numărul mare de tineri prezenți în tribune, dar și în echipe și a felicitat toate formațiile participante.

Arbitrii competiției au fost Claudiu Enică și Adrian Delcea, ambii din Năvodari.

Iată clasamentul final: 1. FCS 2017, 2. NGM, 3. Midia, 4. Nevada, 5. Fair Play, 6. Amicii, 7. ROSGR, 8. Generația de Aur.


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu