Echipa CS Năvodari s-a clasat pe locul al doilea în etapa inaugurală a Campionatului Național de rugby în 7!

În cadrul primei etape din Campionatul Național de rugby în 7, care s-a desfășurat sâmbătă la București, pe terenurile de la Parcul Copilului, echipa CS Năvodari a reușit meciuri spectaculoase, calificându-se în rândul celor mai bune opt formații din țară în grupa Elită.

În această etapă, nu s-au acordat puncte, clasamentul având rolul de a departaja echipele.

Formația noastră antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase a câștigat patru meciuri din cele cinci jucate și s-a clasat pe locul al doilea, jucând finala turneului.

CS Năvodari a câștigat grupa a 4-a, după trei victorii clare, 33-5 cu RC Bârlad, 68-5 cu CSM Sibiu, 43-5 cu Știința Petroșani.

A urmat meciul din semifinale cu Universitatea Cluj, campioana ediției trecute, în care formația noastră și-a demonstrat valoarea și s-a impus fără emoții cu 38-19.

În finala turneului, Rapid București a învins pe CS Năvodari cu 26-7, dar formația noastră s-a autodepășit în condițiile, în care a făcut deplasarea în noaptea  de vineri spre sâmbătă și a jucat pe o caniculă greu de suportat.

La încheierea turneului, antrenorul Cristian Husea a declarat: “Am făcut meciuri bune la București și ne-am îndeplinit obiectivul, calificarea în Campionatul Național Elită. Din 2019, când am fost campioni la rugby în 7, nu am mai participat la astfel de turnee, dar am ținut ștacheta ridicată. Rugby-ul în 7 este un sport olimpic, aflat în continuă dezvoltare. Încep meciurile din faza a doua a Ligii Naționale de Rugby, sâmbătă, 12 august, urmând să întâlnim acasă  pe Grivița București și vrem să debutăm cu dreptul.”

 


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu