Echipa de fotbal CS Năvodari și-a îndeplinit obiectivul

Echipa de fotbal CS Năvodari își desfășoară antrenamentele pe Stadionul „Flacăra” respectând ultimele reglementări ale Ministerului Tineretului și Sportului și Ministerului Sănătății.

Primele trei clasate din Liga a 4-a vor participa la un turneu play-off organizat de Asociația Județeană de Fotbal Constanța, la sfârșitul căruia va fi cunoscută echipa, care va evolua la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a.

Antrenorul principal Constantin Funda ne-a declarat: „CS Năvodari și-a îndeplinit obiectivul, echipa noastră se află pe primul loc, chiar dacă în acest campionat, am mizat mult pe promovarea tinerilor. Primăria și Consiliul Local Năvodari au fost permanent alături de echipă și dorim să le mulțumim pentru susținere.”

Dacă nu vor interveni modificări, turneul play-off se va disputa la Techirghiol în luna iulie, cu participarea echipelor CS Năvodari (23 de puncte), Gloria Albești și CS Agigea (cu câte 22 de puncte).

Echipa juniorilor A1 de la CS Năvodari (antrenor Florin Adam) va fi premiată cu titlul de campioană, după o evoluție remarcabilă, în care și-a demonstrat superioritatea.

La momentul întreruperii campionatului din cauza pandemiei de coronavirus, CS Năvodari se afla pe primul loc cu 20 de victorii din tot atâtea meciuri, golaveraj 188-7 și 10 puncte avans, față de cea de-a doua clasată, Sparta Techirghiol.


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu