Echipa de fotbal CS Năvodari și-a întărit lotul

Sub comanda antrenorilor Constantin Funda și Florin Adam, echipa de fotbal CS Năvodari din Liga a IV-a și-a început pregătirile la mijlocul lunii iulie pentru noul sezon competițional.
Prima săptămână a fost destinată acumulărilor fizice, după care a început seria meciurilor de pregătire.
CS Năvodari a terminat la egalitate, 2-2 cu Axiopolis Cernavodă din Liga a III-a și a învins în deplasare cu 8-2 pe Litoral Corbu, echipă nou-promovată în Liga a IV-a.
Vor urma partide de verificare cu Axiopolis Cernavodă, Performer Constanța U19 și cu CS Medgidia.
Formația din Năvodari a reușit în această vară să își întărească lotul prin transferul câtorva jucători cu experiență: fundașul Bogdan Meleandră de la SSC Farul Constanța, mijlocașul Enis Bolat de la CS Eforie, mijlocașul Cristian Crecan de la Victoria Mihai Viteazul și fundașul central Robert Blăniță de la CFR Constanța.
Un accent deosebit se pune pe creșterea tinerilor, fiind promovați de la grupele de juniori ale CS Năvodari, patru jucători: portarul Marian Lipovanu și mijlocașii Denis Cvas, Gabriel Boicu și Ionuț Iscru.
Cei doi antrenori ne-au declarat că: „Obiectivul echipei este o clasare cât mai bună, iar dacă situația va permite, ne vom lupta pentru primul loc și promovare.”


V-a fost de folos:

3 votes, 1.67 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari