Echipele de juniori și seniori ale CS Năvodari au câștigat meciurile cu CS Medgidia

Stadionul Flacăra a găzduit sâmbătă după-amiază, meciul contând pentru etapa a 29-a din Liga a 4-a de fotbal dintre CS Năvodari și CS Medgidia.

A fost o partidă, câștigată meritat de formația gazdă, antrenată de Constantin Funda, care a avut o primă repriză foarte bună.

După ce oaspeții au deschis scorul repede în minutul 2, gazdele au dominat la toate capitolele și au marcat de trei ori prin Andrei Ciornea în minutul 20 și Cristian Crecan în minutele 27 și 37 (ultimul din penalty).

În deschidere, a avut loc meciul de juniori dintre CS Năvodari și CS Medgidia, în care formația pregătită de Florin Adam și-a respectat statutul de favorită și s-a impus clar cu 5-1.

CS Năvodari, continuă să fie liderul clasamentului cu 84 de puncte, iar etapa viitoare, marți, 9 mai va juca în deplasare cu Poseidon Limanu.

După meciul seniorilor a avut loc tombola cu articole sportive din cadrul acțiunii umanitare „Împreună pentru Iulian Voinea”, fost fotbalist la CS Năvodari.

Caporalul Iulian Voinea, angajat la Baza Aeriană 57 Mihail Kogălniceanu a suferit un accident rutier, în urma căruia i-au fost afectate picioarele.

El se află sub tratament și a început recuperarea, practic reînvață să meargă, dar pentru a beneficia de cele mai bune condiții, are nevoie de un mic ajutor din partea tuturor, celor care doresc să facă un bine.

Toți cei care sunt dispuși să-l sprijine financiar o pot face prin contul deschis la Banca Transilvania pe numele Voinea Iulian – RO81BTRLRONCRT0386869701.

 


V-a fost de folos:

1 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu