Ei sunt campionii de la CS Năvodari

Formația CS Năvodari a avut o evoluție remarcabilă în cadrul turneului Campionatului Național de rugby în 7, găzduit de Stadionul „Flacăra” din Năvodari și a reușit să obțină primul titlu național, câștigat la sporturile de echipă de clubul dobrogean.

După disputarea celor trei turnee, două câștigate de CS Năvodari și unul în care a jucat finala, clasamentul general a avut următoarea configurație:

  1. CS Năvodari 92 puncte, campioană

2.  RC Bârlad 72 p
3. Ștința Petroșani 67 p
4. RCM Galați 66 p
5. CSU AV Arad 52 p
6. Tomitanii Constanța 44 p
7. Stejarul Buzău 23 p
8. Sportul Studențesc 20 p.

Iată lotul campionilor de la CS Năvodari: Marian Niță, Florin Croitoriu, Alexandru Trandafir, Constantin Gheară, Cătălin Nicolae, Sebastian Agapie, Nicu Ignea, Cosmin Strat, Cristian Arefi, Gheorghe Grigoraș, Andrei Ciubotariu, Vasile Perju, Ionuț Puișoru.

Formația este antrenată de Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase, iar directorul clubului este Constantin Dinicu.

Echipa a ținut să mulțumească Primăriei Năvodari și Consiliului Local Năvodari pentru susținere și promite rezultate foarte bune și în campionatul Diviziei Naționale de Seniori la rugby în 15, care va debuta pe 30 septembrie.


V-a fost de folos:

7 votes, 3.57 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari