Evenimentul “Bicicleta – mijloc de locomoție și sănătate” a avut parte de succes la Năvodari

Ultima etapă din cadrul evenimentului “Bicicleta – mijloc de locomoție și sănătate”, organizat de Primăria Orașului Năvodari s-a desfășurat sâmbătă, pe Promenada Năvodari.

În perioada 15 septembrie – 20 octombrie, în fiecare weekend, cicliștii din Năvodari au pedalat pe Promenada Năvodari, au socializat și au promovat mersul pe bicicletă.

Evenimentul face parte din programul de activități sportive pe anul 2018, inițiat de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru și are ca scop, promovarea mersului pe bicicletă într-un cadru organizat.

Festivitatea de premiere a evenimentului a avut loc în aceeași zi, sâmbătă, în Parcul Central Năvodari, unde toți participanții au primit aplauze pentru participare.

După cum ne-a declarat Florin Adam, responsabil activități sportive în cadrul Primăriei Năvodari, evenimentul nu a fost unul pentru cicliștii profesioniști, iar premiile au fost oferite prin tragere la sorți, după un program de prezență.

Printre premiile care au fost acordate s-au aflat: o bicicletă, echipament pentru ciclism, căști, ochelari, bidoane de hidratare, cupe, medalii și diplome.

Printre câștigători s-au aflat Mariana Pată-Albă (cea care a intrat în posesia unei frumoase biciclete), Sergiu Vasile, Pavel Simion, Paul Bărbieru.

Claudiu Marius Dumitru a fost cel care s-a ocupat voluntar de desfășurarea evenimentului, el având la activ în urmă cu doi ani, Turul României pe bicicletă, realizat pentru o cauză nobilă (un copil bolnav din Năvodari).


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu