Finala DNS dintre CS Năvodari și Știința Petroșani a fost amânată

Stadionul Flacăra din Năvodari trebuia să găzduiască sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 10, meciul tur din finala Diviziei Naționale de Seniori la rugby dintre CS Năvodari și Știința Petroșani.

Din cauza situației epidemiologice actuale, cele două formații au convenit să joace un singur meci, miercuri, 2 decembrie, la București.

În cazul în care nici atunci nu se întrunesc condițiile necesare disputării partidei, aceasta va fi reprogramată pentru primăvara anului 2021, ambele echipe dorind ca titlul de campioană să se decidă pe teren.

Campioana en-titre, CS Năvodari a reușit calificarea în ultimul act al competiției, după două victorii în semifinale cu CSM Galați, 14-7 în deplasare și 16-12 pe teren propriu.

La rândul său, Știința a obținut două succese cu RC Bârlad, 22-3 la Petroșani și 32-27 la Bârlad.

Meciul CS Năvodari – Știința Petroșani este o reeditare a finalei DNS de anul trecut, când pe 18 mai 2019, pe Stadionul „Parcul Copilului” din Capitală, formația dobrogeană a devenit campioană, după o victorie cu 23-17 (13-0).

Finala a fost extrem de disputată, învingătoarea fiind stabilită la ultima fază, când CS Năvodari a marcat eseul victoriei, după ce Știința conducea cu 17-16.

În ultimii ani din Divizia Națională de Seniori, CS Năvodari are o medalie de aur, una de argint și două de bronz.


V-a fost de folos:

3 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu