Florin Chelaru: CS Năvodari încheie un an foarte bun

Pentru că ne apropiem de sfârșitul anului și sportivii de la CS Năvodari au avut rezultate remarcabile în 2017, l-am invitat la un scurt dialog pe primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

 

Reporter: Anul acesta a fost unul cu rezultate deosebite pentru CS Năvodari. Sunteți mulțumit ?
Florin Chelaru: CS Năvodari cred că este cel mai important club din județul Constanța pentru că am demonstrat, că prin premiile pe care copiii noștri le aduc, prin dăruirea lor și munca serioasă a antrenorilor, au arătat că fac performanță. Lucrul acesta ne obligă să avem grijă de sportivii acestui club, iar ei să participe cu fruntea sus la toate competițiile sportive importante.
Reporter: Se lucrează intens la terenul cu gazon sintetic, de lângă Sala Sporturilor. Anul viitor va fi inaugurat ?
Florin Chelaru: În primele luni ale lui 2018 va fi gata. Este un proiect ambițios, care în acest moment se află cam la 80% din lucru. Nu doar acest teren este important, va mai fi un balon modern, amplasat lângă sala de sport a liceului. Acest proiect l-am dorit pentru Năvodari, atât pentru copiii noștri, dar și pentru părinții lor.
Reporter: În ultima perioadă, numărul disciplinelor sportive de la CS Năvodari s-a mărit, au apărut baschetul, voleiul, șahul, copiii din Năvodari au unde să facă mișcare …
Florin Chelaru: Am considerat oportun, ca în acest club să existe posibilitatea sportului de masă. Toți copiii orașului nostru este bine să vină să facă mișcare, sport pentru a fi sănătoși. Sportul este cea mai bună cale pentru a avea sănătate fizică, dar și mentală. Doresc să avem cât mai multe discipline, astfel încât un număr mare de copii ai orașului Năvodari să fie angrenați în activități sportive. Dacă va fi cazul vom mai înființa și alte secții sportive în cadrul clubului.
Reporter: 2017 a fost un an bun pentru sportivii de la CS Năvodari. Ce se preconizează pentru anul viitor ?
Florin Chelaru: Dorim să avem cel puțin valoarea rezultatelor din acest an. Așa ne-au obișnuit copiii, sportivii, antrenorii cu rezultate foarte bune. Alocăm bani pentru a le oferi echipament, mingi, terenuri bune și așa sperăm să vină performanțe tot mai mari. Năvodari este un oraș tânăr, cu copii inimoși și după școală, sportul trebuie să fie lucrul cel mai important din viața lor.
Reporter: Se apropie sfârșitul anului, câteva urări pentru toți locuitorii orașului Năvodari.
Florin Chelaru:  Vreau să urez Sărbători Fericite tuturor năvodărenilor, nu este ușor, dar împreună putem trece peste greutăți. Suntem alături de oamenii orașului nostru și în aceste zile, trebuie să fim mai buni și mai sinceri. La Mulți Ani !

V-a fost de folos:

4 votes, 2.5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu