Florin Chelaru: „Din acest an, orașul Năvodari are o bază sportivă mai mare !”

Pentru că ne apropiem cu pași mari de sfârșitul anului, l-am invitat la un scurt dialog pe primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.
Reporter: Domnule primar, 2018 a fost un an bun pentru copiii și tinerii, care fac sport în orașul Năvodari ?
Florin Chelaru: A fost un an foarte bun pentru tinerii orașului Năvodari. Asta este și marea noastră bucurie, sunt mulți tineri în cadrul CS Năvodari, care fac sport (aproximativ 600). Ei sunt bucuroși când ies pe terenurile de sport, încerc să-i scot din fața calculatoarelor, să vină la chemarea antrenorilor și să facă performanță.
Reporter: Avem din acest an la Năvodari o bază sportivă mult mai mare, au fost inaugurate câteva terenuri importante.
Florin Chelaru: Faptul că sunt mulți copii, care iubesc sportul, m-a făcut să cred, că este important să construim o nouă bază, lângă Sala Sporturilor. Aceasta este la nivelul cerințelor, aici se antrenează nu doar copiii de la CS Năvodari, ci și alți tineri. Am mai construit un teren de tip balon și sunt încântat, când văd că tinerii vor să facă sport.
Reporter: Dacă ne referim și la sportul de performanță, există rezultate la toate disciplinele, iar echipele de rugby și fotbal ale CS Năvodari sunt pe primele locuri în campionat.
Florin Chelaru: Avem la Năvodari, atât sportul de masă cu foarte mulți copii, dar și sportul de performanță, ceea ce diferențiază clubul nostru de alte grupări. Toți sportivii merită felicitați pentru rezultatele foarte bune avute în acest an !
Reporter: La final de an, ce doriți să le transmiteți năvodărenilor ?
Florin Chelaru: În primul rând, vreau să le urez tuturor „Sărbători Fericite”, să-i rog pe copii să fie respectuoși, din sport să învețe că este important să muncească, să asculte de antrenorii lor și să înțeleagă că în viață, nimic nu se poate clădi fără muncă. De aceea, la final de an, le doresc sănătate multă, „La Mulți Ani”, „Sărbători Fericite” și îi asigur că pentru 2019, îmi doresc să continuăm tradiția clubului nostru cu rezultate remarcabile. Vreau să amenajăm terenul 2 de la Stadionul „Flacăra”, ori cu gazon sintetic, ori cu iarbă. Vom analiza și vom lua cea mai bună decizie pentru terenul 2, care trebuie să fie practicabil pentru sportivii de performanță, dar și pentru cei care vor să facă mișcare și sport.

V-a fost de folos:

4 votes, 3.75 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu