Florin Chelaru: „Încheiem un an foarte bun pentru sportivii de la CS Năvodari”

Pentru a afla cum a fost anul 2016 pentru sportivii de la CS Năvodari, l-am invitat la un scurt dialog pe primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.
Reporter: Sunteți mulțumit de realizările sportivilor năvodăreni în acest an ?

Florin Chelaru: Sportivii noștri au avut în 2016 rezultate care ne fac să fim mândri de ei și să le oferim în continuare, tot sprijinul. Echipa de rugby CS Năvodari a ratat titlul național în ultima etapă, dar acum este pe primul loc și așteptăm la Năvodari, titlul de campioană a Diviziei Naționale de Seniori.
Formația de fotbal a avut un parcurs remarcabil și a promovat în Liga a IV-a, unde în calitate de nou-promovată a fost revelația sezonului, terminând pe locul al doilea. Îmi place pasiunea pe care o pun copiii de la Kempo, cele peste 300 de medalii câștigate și mă bucur, că vin mulți să facă mișcare și să mai uite de tablete și telefoane.
Nu-i uit nici pe sportivii de la handbal și box, deci dacă tragem linie, 2016 a fost un an foarte bun pentru CS Năvodari.

Reporter: Veți fi și în continuare, alături de tinerii sportivi din Năvodari ?

Florin Chelaru: Vreau să știți următorul lucru, în momentul în care Primăria se implică, alături de club și părinți, atunci apar rezultate foarte bune pentru copiii noștri. Ei dacă sunt susținuți (și sunt din toate punctele de vedere) au rezultate extraordinare. Acesta este mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor: ne vom implica și vom fi alături de sportivii din Năvodari pentru a avea performanțe în toate domeniile.

Reporter: La final de an, care este mesajul pentru năvodăreni ?

Florin Chelaru: Vreau să le urez tuturor locuitorilor orașului nostru „Sărbători Fericite”, un an 2017 mai bun și să fie convinși că împreună încercăm să rezolvăm problemele ! „La Mulți Ani” tuturor năvodărenilor !


V-a fost de folos:

6 votes, 4.17 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari