Florin Chelaru: „Pentru Stadionul „Flacăra” avem un proiect special”

Cea mai recentă performanță a unei echipe din Năvodari este câștigarea titlului de campioană a județului Constanța de către formația de fotbal juniori A1, CS Năvodari antrenată de Florin Adam.

Cupa și medaliile de campioni au fost înmânate de primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, care ne-a declarat: „Acești tineri talentați ai orașului nostru, m-au surprins plăcut.

Când câștigi toate meciurile din campionat, înseamnă că ai o valoare incontestabilă și ai obținut respectul tuturor. Mă bucur, că mulți dintre acești tineri au fost promovați la echipa de seniori, antrenată de Constantin Funda, care și ea a avut un campionat foarte bun.

Este o performanță extraordinară pentru juniorii noștri și sunt convins că o să mai auzim lucruri bune despre ei.”

Reporter: Am înțeles, că pentru Stadionul „Flacăra” există un proiect special …..

Fl. Chelaru: „În următorul mandat de primar, vreau să regândim întreg Stadionul „Flacăra” și o să venim cu un proiect către Compania Națională de Investiții.

Vom crește numărul de locuri al arenei, care va fi modernizată, vom mări hotelul de la stadion, plus celelalte dependințe.

De asemenea, terenul numărul 2 va trebui să-l finalizăm, multe dintre antrenamente urmând să se desfășoare aici.

Este foarte important să avem o bază sportivă modernă pentru tinerii noștri din oraș. În funcție de posibilitățile financiare, vrem să găsim resurse pentru a plăti performanțele, să nu uităm echipa de rugby CS Năvodari este campioana DNS, iar fotbaliștii juniori au devenit și ei campioni.

Și la disciplinele individuale avem sportivi foarte buni, care au adus numele orașului Năvodari în prim-plan.

Le doresc tot ce este mai bun, tuturor sportivilor de la CS Năvodari și performanțe cât mai mari, pentru ca năvodărenii să fie și mai mândri de ei !” 


V-a fost de folos:

2 votes, 5 avg. rating

Distribuiți:

Navodari Clubul Sportiv

Adăugați un comentariu