Florin Chelaru: „Pregătim la Năvodari alte inaugurări de baze sportive”

Pentru a afla noutăți despre activitatea sportivilor de la CS Năvodari, am realizat un interviu cu viceprimarul orașului Năvodari, Florin Chelaru.

Reporter: Spuneți-ne câteva cuvinte despre inaugurarea noului teren cu gazon sintetic de la Năvodari …

Florin Chelaru: Acest teren este amplasat lângă Sala Sporturilor și este o locație de tradiție pentru năvodăreni, vor exista tribune, iar suprafața de joc va fi îngrădită. Este un proiect pe care noi l-am început mai demult, nu am avut bani la momentul respectiv dar acum am găsit suportul financiar. Sper, ca în vara acestui an, să finalizăm acest proiect care este de o importanță majoră. Dat fiind, numărul mare de copii care activează la CS Năvodari, se impune să avem cât mai multe terenuri de sport. Tot ca noutate, vreau să vă anunț, că dorim să achiziționăm gazon sintetic pentru Școlile nr. 1 și 3, unde copiii să se antreneze la fel, ca la Școala nr. 2.

Reporter: Un proiect de viitor este și „Aqualand” Năvodari unde vor exista bazine de înot, terenuri de tenis …

Florin Chelaru: Ne dorim să finalizăm acest proiect la sfârșitul lunii iunie, în acest an. Este un proiect elaborat, cu multe bazine de înot și se va putea face sport de performanță. De asemenea vor exista terenuri de tenis și de volei pentru toți tinerii amatori de sport.

Reporter: Urmează un nou sezon pentru toți sportivii de la CS Năvodari, cum vedeți rezultatele acestora ?

Florin Chelaru: Dacă ne uităm bine, toate disciplinele sportive ale clubului nostru au performanțe foarte bune. Primăria orașului Năvodari vine în întâmpinarea acestor rezultate și dorește să fie la nivelul performanțelor acestea remarcabile.

Le mulțumesc tuturor sportivilor și antrenorilor de la CS Năvodari pentru dăruire și le urez cât mai multe succese, promițându-le că vor avea sprijinul nostru !


V-a fost de folos:

7 votes, 4.14 avg. rating

Distribuiți:

csnavodari

Adăugați un comentariu